Sannidal JFF arrangerte søndag(10.Mars) årets andre stevne i storfjellkarusellen 2019.

155 skytterne stillte til start i strålende vær på storfjellkarusellens andre stevne. Dagens stevne var også Landsdelsmesterskap for region sør. Svein Jørund Githmark gjør det alle tror er umulig å blir stevnevinner med 150poeng og 25 i skille på selveste NM-løypa.

Landsdelsmesterskap "region sør 2019"

Etter finaleskyting og flere ommskytinger blir Svein J. Githmark Landsdelsmester. Like bak var Tore Harry Halvorsen som fikk med seg sølvet og Leif M. Saga  som tok bronse.

Andre skyttere som imponerte i dag:

-Trond Rugnes(JA) smeller til med 150 poeng og 19 I skille og blir nr.2 totalt på dagens stevne. Han blir dermed eneste jegerskytter som får med seg 150 poeng fra Sannidal.

-Daniel Lavrantsen(D1) fortsetter storskytingen og viser at han blir å regne med denne sesongen. Idag hadde han 148 poeng og 17 I skille. 

-Mathias Rui Andersen(D1) er et navn å merke seg. Han imponerer stort under dagens stevne med 148 poeng og 13 I skille.

-Kristian Sandås(JA) er fast på toppen av lista blandt jegerskytterene. Inget unntak på dagens stevne, så med 148 poeng og 20 I skille henger han godt med sammenlagt.

 

(Vi har desverre problemer med siden så vi får ikke lagt til vedlegg. vi jobber med å få dette I orden. Resultatliste fra dagens stevne er å finne på vår hjemmeside.

 

Førstkommende søndag(24.Feb) arrangerer Sannidal JFF årets første jaktfeltstevne i Storfjellkarusellen 2019.

NB: Startkontigenten per stevne i storfjellkarusellen er 200kr for senior og 100kr for junior. For å komme med på sammenlagtlista i storfjellkarusellen 2019 må man betale en kontigent på 100kr, denne kontigenten kan betales på hvilket som helst stevne gjennom hele storfjellkarusellen. Skyttere som ikke har betalt kontigenten vil IKKE bli ført opp på sammenlagtlista og vil heller ikke være med i trekkningen av gavekort 1.Mai.

Vanlig påmelding i påmeldingsluke fra 09:00-12:00 på stevnedagen.

Forhåndspåmeldingen for dette stevnet stenger 22.Feb(Fredag) klokka 20:00.

forhåndspåmelding kan gjøres på njffstevner.no

Vell møtt :)

Terminliste for storfjellkarusellen 2019 finner mann under kategorien "Terminliste" til høyere for denne artikkelen.

Informasjon om hvordan "Storfjellkarusellen 2019" finner du under kategorien "Om oss".

Lykke til med oppkjøringen til karusellstart!

Beklager veldig dårlig oppdatering av resultater under storfjellstuten 2018. Men her kommer ei samenlagtliste over de skytterene som kan ende opp med minst et stevne hos hver forening denne sesongen.(meld gjerne fra her om dere oppdager evt. feil) :)

Sannidal JFF arrangerer finalestevnet i storfjellstuten 2018 imorgen 25.mai klokken 17:00-19:00. Vel møtt.

(Vi HAR DESVERRE FORTSATT PROBLEMER MED NETTSIDEN OG FÅR IKKE LASTET OPP VEDLEGG, RESULTATLISTENE LIGGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDE)