Storfjellkarusellen er et samarbeid mellom Drangedal JFF, Kroken JFF og Sannidal JFF i Telemark og Gjerstad JFF i Aust-Agder.

Totalt i karusellen er det 8 stevner, fordelt på 2 stevner hos hver forening. Det beste resultatet fra hver forening blir tellende på sammenlagtlista.

Det vil bli arrangert finaleskyting i Gjerstad etter det ordinære stevnet 1. mai. Her vil de 10 beste skytterene sammenlagt kjempe om sammenlagtseieren og ett napp i vandrepokalen. Om en skytter får tre napp i pokalen er den vunnet til odel og eie.

De som har gjennomført et stevne hos hver forening og betalt "storfjellkontigenten" er også med i trekningen av fine gavepremier 1.Mai i Gjerstad. Hovedgevinstene er et gavekort på 10 000kr hos "Jakt og Friluft" som blir trukket ut blandt juniorskytterene og et gavekort på 10 000kr hos "Jakt og Friluft" som blir trukket ut blandt alle skytterene.

Storfjellkontigenten" er 100kr og kan betales i sekreteriatet på alle 8-storfjellstevnene. Skyttere som ikke har betalt kontigenten vil IKKE være med i trekkningen av gavekort under premieutdelingen 1.Mai.

Startkontigenten per stevne i storfjellkarusellen er 200kr for senior og 100kr for junior.

 

Planketter for storfjellkarusellen

-Beste sporter(A,B)

-Beste jeger(JA,JB,JC)

-Beste junior(D1,D2)

-Beste rekrutt(R/S)

-Beste veteran(E1,E2)

-Beste dame

-Sammenlagt nr. 1, 2, 3 etter finaleskytingen (Alle klasser utenom R/S).

NB: Finalen inngår ikke i kampen om de 6 vanlige blankettene. Eventuelle ommskytinger om blankettene avvikles i finaleskytingen eller etter finaleskytingen.

 

Leder i Storfjellkarusellen: Jan Inge Langmyr. tlf: 90 52 54  33.  Epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Driftsansvarlig for storfjellkarusellen.no: Stine Moen. tilf: 91 82 90 99       epost: